Beoordelingen van Lucky King en Hong Amsterdam

Recente recensies van Lucky King en Hong Amsterdam

4 sterren na 22 reviews

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel droog.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had online besteld, en het was precies klaar op de aangegeven tijd! Ik had peking eend special (met mihoen) en seizoensgroenten (met aardappelen). Was lekker. We hebben dit met 2 volwassenen en 2 kinderen gegeten. Het was genoeg.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb me fucking bestelling nooit ontvangen. Als ik mijn geld niet terug krijg hebben wij een probleem.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was kwa smaak matig. Voor het bedrag dat ik betaal was het rommelig en slecht ingepakt. Eten in te kleine bakje geperst. Hoefde niet te kauwen, alleen te slikken. Jammer.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb de verkeerde bestelling binnen gekregen. Ik vroeg om 2 keer spek en een keer cha siu maar ik kreeg 1 keer cha siu 1 keer spek en 1 keer droge kip. Omdat ik de kip wel lekker vind heb ik niet gebeld maar ik vond het wel jammer dat mijn bestelling niet correct was! Met vriendelijke groet,

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede porties. Zoals je op de Antillen ook krijgt. Echt een aanrader

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2uur lang gewacht tot mijn bestelling aan de deur was. 1e keer besteld en ook meteen mijn laatste keer.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de normale kwaliteit die ik gewend ben van jullie. -De sambal was op alle bakjes gelekt en zelfs in de nasi gelopen. -Ik had bij de opmerkingen gevraagd of ik 2 x kip kon krijgen ipv cha siew. Niet naar gekeken dus. - de honing spareribs waren echt teleurstellend.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer ku e kumindanan ta sali tiki.. antes por a partie 1 kuminda grandi ku 2 hende awendia e prijs pa combination grandi no ta sali jen manera Tabata. Ma pidi un saus apart den bestelling, mino a hanja niun sorto di saus.. pero ela wordu kobra. Spera boso tene kuenta ku e prijsnan ku a subi i loke boso ta saka.. voor de rest mi mes lo pasa kumpra voortaan. Pa mi check ter plek. Danki.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer fantastisch eten. Moeten wel de tijde checken. Had mijn eten een uur te vroeg 😅

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam eerder dan gepland! Prima service!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Maar bezorger kwam veel eerder dan de aangeven tijd.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker. Op tijd en warm geleverd

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 5 sterren gegeven, maar ik had wel graag het eten warmer willen ontvangen. Het was al een beetje aan de lauwe kant aan het worden. Voor de rest was het lekker vers en heerlijk!